Dieet recepten

By : | 0 Comments | On : 15/08/2014 | Category : Nagerechten

dieet recepten

Vertrouw op de Italiaanse keuken voor heerlijke dieet recepten!

Dieet receptenGewicht verliezen kan een hels karwei zijn! De meeste dieet recepten die je vandaag tegenkomt, stroken helemaal niet met het plezier dat met eten gepaard moet gaan. Wil je gewicht verliezen aan de hand van dieet recepten, dan moet je goed waken over de manier waarop zulke recepten met voedsel omgaan. Vergeet niet, dieet recepten zijn een middel om een doel te bereiken! Voldoen jouw dieet recepten niet aan dat criterium? Dan is het onmiddellijk tijd voor magere Italiaanse recepten die weer een glimlach op je gezicht toveren!

Ken jij Gino d’Acampo al? Deze chef uit Italië zweert bij Italiaanse recepten om gewicht te verliezen! Aan de hand van heel wat klassiekers uit zijn achtertuin destilleerde hij tientallen dieet recepten die je slank en voldaan achterlaten! D’Acampo toont in geur en kleur aan hoe je Italiaanse recepten moeiteloos kan omvormen tot complexloze dieet recepten! Klaar voor een van die heerlijke en magere Italiaanse recepten? Vandaag gaan we voor verse aardbeien met limoncello en yoghurt!

Ingrediënten

  • Een halve kilo aardbeien
  • Drie eetlepels limoncello
  • Een eetlepel vloeibare honing
  • 500ml Griekse yoghurt
  • Een aantal blaadjes basilicum als garnering

Stroomt het water je nu al in de mond? Dit is maar een van die Italiaanse recepten die je moeiteloos in het kamp van de dieet recepten kan plaatsen!

Bereiding

  • Verwijder de steeltjes van de aardbeien en snij ze door midden.dieet recept
  • Doe de stukjes aardbei in een grote kom, giet de limoncello erover en voeg de honing toe. Roer alles om en laat het fruit een kwartiertje alle smaken absorberen. Wat kunnen dieet recepten heerlijk zijn!
  • Verdeel de yoghurt samen met de aardbeien over een aantal glazen. Werk af met wat blaadjes basilicum! Dit gerecht bewijst hoe kleurrijk Italiaanse recepten kunnen zijn!

Dieet recepten met fruit zijn altijd een goed idee als nagerecht. Door de natuurlijke suikers in het fruit hoef je geen extra zoetstoffen in zulke dieet recepten te gebruiken. In heel wat Italiaanse gerechten doet men trouwens helemaal geen beroep op zoetstoffen!

Het is vreemd om te horen dat Italiaanse recepten niet geschikt zouden zijn als dieet recepten. De klassieke Italiaanse keuken berust op verse groenten, mager vlees en vis en kleurrijk fruit. Dieet recepten waren zelden zo geschikt als die van de Italiaanse keuken om overgewicht een halt toe te roepen. Natuurlijk, net zoals bij eender welke keuken; overdaad schaadt! Wil je dieet recepten combineren met aangename en eerlijke ingrediënten? Ga dan voor magere Italiaanse recepten! Smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *