Italiaanse schuifregelaars

By : | 0 Comments | On : 21/02/2018 | Category : Hooft-gerechten, Uncategorized


Toen ik opgroeide, was mijn vader een echte grillman – alleen houtskool en wat hij ook aan het maken was, er was één bier om op te spetteren en één voor hem! Aan de andere kant hou ik vooral van mijn gasgrill omdat ik lui ben en niet wil rotzooien met de houtskool. Natuurlijk zou papa waarschijnlijk niet betrapt zijn op het maken van “wimpy” sliders en ik ben over het algemeen geneigd tot enorme hamburgers gevuld met kaas, maar mijn man bracht een van die “zoals op tv” sliderpannen van dichtbij mee naar huis. Ik probeerde het en het werkte, maar het deed er slechts 5 tegelijk en er was overal spetterend vet in mijn keuken, dus ik besloot ze te grillen, net als een gewone burger en het was veel beter. De homebaked broodjes maken echt een verschil – met de bevroren broodjes is het echt niet veel moeite. – simplycooking101

1 1/2 pond rundergehakt, 1 pond hete Italiaanse worst, 1 theelepel Italiaanse kruiden, 1 middelgrote ui fijngehakt, 1 paprika fijngehakt, 2 teentjes gehakte knoflook, 18 broodjes (vers gebakken best), 8 gram verse mozzarella gesneden 1/4 inch dik, 4 grote roma-tomaten gesneden 1/4 dik, 1/2 verse grote basilicumbladeren, 3 eetlepels extra vierge olijfolie, 3 eetlepels balsamico-azijn

Meng het gehakt en de gemalen Italiaanse worst voorzichtig met de grond, maar meng het samen met de Italiaanse kruiden, de gesnipperde ui, fijngehakte paprika en 1 teen gehakte knoflook.
Druk het mengsel in een jelly roll-pan met een deegroller om een ​​vlakke gelijkmatige laag te maken. Snijd het vlees in 2 “vierkanten.
Grill 2-3 minuten aan elke kant of tot minimaal 165 gekookt.
Als u geen versgebakken broodjes gebruikt, wikkel de broodjes dan in folie en warm ze op het bovenste rooster van de grill terwijl de burgers aan hun tweede kant koken. Als u verse broodjes gebruikt, moet u ze uit de oven laten komen als de hamburgers klaar zijn.
Wanneer de hamburgers klaar zijn, leg je een plakje Mozzerella op elke hamburger en tent met folie terwijl je de broodjes klaarmaakt.
Meng olijfolie, balsamico en de resterende teentjes gehakte knoflook
Plaats de burger met kaas op de bodem van het broodje, voeg een plakje tomaat en twee flinke basilicumbladeren toe en besprenkel elke burger met de balsamico / olijfolie dressing.

Lees verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *