Italiaanse worst Panini

By : | 0 Comments | On : 21/02/2018 | Category : Hooft-gerechten, Uncategorized


Een panini is als een broodje, maar zoveel beter. Het is gecomprimeerd om de binnenkant van de sandwich te intensiveren en samen te voegen en te verwarmen tot die kaas sijpelt en dreigt te smelten. Dit recept neemt een kortere weg met voorgekookte Italiaanse worst, maar niets dat de smaak beïnvloedt. Vraag uw lokale Italiaanse slager om de beste kant-en-klare worst, en u zult de kwaliteit van topkwaliteit houden. Speciale uitrusting: u hebt een panini-pers nodig … of een strijkijzer waarvan u het niet erg vindt om kaasachtig te worden. Je moet een koel Italiaans dessert bereiden voor na de panini, zoals dit geroosterde sesamzaad en honinggelato recept of ons recept voor frambozen sorbet.

1 rode paprika, in dunne plakjes gesneden, 1 eetlepel olijfolie, 4 sneetjes Italiaans brood, 1/2-inch dik gesneden, 4 sneetjes provolone kaas, 2 voorgekookte Italiaanse worsten, in plakjes gesneden 1/2-inch dik, 1 kop verse baby spinazie, olijfolie voor het poetsen

1verwarm een ​​panini-pers. In een kleine gebakken pan op middelhoog vuur, voeg de olijfolie en de rode paprika toe en kook tot de paprika zacht is.
2Verplaats de panini door twee stukjes brood op een werkoppervlak te leggen. Bestrijk het brood licht met olijfolie. Leg 2 stukjes kaas op een stuk brood, gevolgd door de helft van de plakjes worst, rode paprika en spinazie. Bedek met het overgebleven stuk brood en plaats de sandwich in de panini-pers.
3Kook tot het brood goudbruin is en de kaas gesmolten is, ongeveer 3 tot 5 minuten. Herhaal met het resterende brood en de ingrediënten. Serveer warm.
Delen op Facebook
Deel op Reddit
Afdrukken
E-mail
Bespaar (10)

Lees verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *