lustopwekkende voeding

2018-02-06

Is er voeding waar je (meer) zin van krijgt? Jazeker, hieronder een overzicht van lustopwekkende voeding.

Deze voeding versterkt de zintuigen (zien, rieken, voelen en horen) waardoor de voeding lustopwekkend is.

Chocolade:
Het is al langer bekend dat chocolade voor opwinding zorgt. Het is de cacao die een component bevat die een rustgevend en opwekkend effect geeft. Ook zou je hier een gevoel van vreugde van krijgen.

Chocolade was trouwens vroeger verboden in de kloosters omdat de monniken zich niet meer konden bedwingen

Oesters:
Oesters staan bekend om hun zinnenprikkelend effect. Oesters lijken op het vrouwelijk geslachtsdeel.

Ook bevatten oesters calcium, vetten, proteïnen, fosfor en zink. Deze stoffen zouden een stimulerend effect hebben. Flavonoïden zitten ook in oesters, die zorgen er dan weer voor dat de voortplantingsorganen gestimuleerd worden. Heeft dit geen effect bij u? Geen nood, oesters zijn erg gezond en bestaan uit weinig calorieën.

Alcohol:
Alcohol daarentegen bevat geen lustopwekkende stof, maar het zorgt ervoor dat je losser en ontspannender bent en je zelfvertrouwen gaat er op vooruit. Teveel van alcohol is natuurlijk ook niet goed, het heeft dan het tegengestelde effect van lustopwekkendheid. Zorg er dus voor dat je “tipsy” blijft en niet een dronken zatlap wordt, anders zal je niet veel meer presteren 🙂

Selderij:
In selderij zit een component die de vaten doen verwijden (meer bloedtoevoer naar de geslachtsdelen) en de productie van zaad doet bevorderen.

Artisjok:
Artisjokken werden heel lang geleden in Parijs verkocht door kooplieden met de kreet “Artisjok! Verwarmt het lichaam en de geest! Verwarmt de edele delen!”

Asperges:
Asperges bevatten een aantal bijzondere componenten. Asparagine stimuleert de urinewegen en de component asparaginezuur is aanwezig om vermoeidheid te bestrijden, minder vermoeidheid is meer energie.

Ook zijn de asperges rijk aan kalium, calcium en fosfor, die zorgen voor het bevorderen van de energie.

Teveel asperges eten is dan ook weer niet goed. In asperges zit namelijk een zuur dat overmatige ammonium neutraliseert in het lichaam en dat juist seksuele onverschilligheid veroorzaakt.

Knoflook:
Vele mensen weten dit niet  maar knoflook heeft een lustopwekkend effect. Het bevat anti-oxidanten en stoffen die zwavel bevatten (stimulerend en opwekkend).

Deze versnellen de bloedcirculatie. De component selenium uit knoflook heeft dan weer andere eigenschappen, het zou de vruchtbaarheid van de man en de kwaliteit van het zaad verhogen.

Kreeft:
Het vlees van de kreeft zit boordevol deeltjes die de lustopwekking stimuleert.

Tomaat:
Tomaat werd lang geleden pomme d’amour genoemd, liefdesappel genaamd. Daarom is het in het Italiaans nog altijd “pommodoro”!

De Spaanse vrouwenjager Don Juan,  zei dat zijn energie uit een speciaal minnedrankje kwam.

Het minnedrankje:  ¼ theelepel fijngesneden basilicum en 1 tas verse tomatensap. In Italië zegt men dat basilicum bij regelmatige basis de stijfheid van het mannelijke geslachtsdeel versterkt.

Truffels:
Truffels bestaan vooral uit water en bevatten proteïnen. Het is in het verleden al bewezen dat mensen truffels als afrodisiacum bezien.

Honing:
Honing heeft bijzondere lustopwekkende krachten. Het heeft bovendien een antibacteriële functie en zou veel ziektes bestrijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *